Referanser

Det ble så fint og verdig. Tusen ♥️ takk for all hjelp, vi er alle så takknemlige  ♥️
2024

Tusen takk for en flott  jobb og gjennomført seremoni.  Satte stor pris på jobben dere har gjort.
Anbefaler Viken Begravelsesbyrå på det sterkeste.
2024

Tusen takk for en veldig fin seremoni. Så nydelig musikk og så pent pyntet. Og fine bilder. Minnesiden er virkelig blitt så bra. Tusen takk for at dere laget alt så fint og verdig.
2023

Takk for at det ble en så flott begravelse.  Jeg er veldig fornøyd med alt.
2023

Seremonien ble veldig, veldig bra, ikke minst takket være dere!   Minnestunden like så.
Tusen takk for svært godt utført jobb.
2023

Tusen takk! Det ble en verdig og minnerik torsdag. Takk for all tiden deres i dette!  Prest og musikere gjorde også dagen perfekt.  Har ingen problemer med å anbefale dere til andre!
2023

Takk for flott bistand fra dere hele veien.
2023

Tusen takk for bistand og fantastisk hjelp i disse tunge ukene. Dere har gjort jobben på en fremdragende måte og vi har følt oss ivaretatt på alle mulige måter.  Håper også dere kan overbringe en hilsen til sangeren. Han leverte på alle plan.

2023

Bisettelsen ble akkurat slik jeg hadde håpet og ønsket, verdig, fin og helt i ……’s ånd.  Takk for at dere bidro til å gjøre denne tunge dagen til en minnerik og fin dag.  Minnestunden ble også i …..’s ånd med deling av mange fine historier fra familie og venner.  Veldig fine bilder.

2023

Det ble en nydelig seremoni.  Kirken var nydelig pyntet, og blomsten på kisten var akkurat slik vi ønsket den, fargerik og fin.  Programmet var veldig fint,  og sammensetning av salmer og solosanger ble personlig og fint.  Presten sine minneord til mamma og prekenen var god. Minnestunden ble koselig med god fin familie og venner tilstede. Vi takker dere for at dere laget en så fin stund for oss.
Vi føler oss godt ivaretatt på alle måter 🌟😊
2023

Alt ble så riktig 😄 Tusen, tusen takk for fantastisk gjennomføring og oppfølging fra start til mål !
Dere vil bli varmt anbefalt 🙏
2022

Tusen takk for en veldig flott begravelse.  Godt planlagt og vel gjennomført.  Minnesamværet på Øverland ble også veldig bra.  Dere fikk mye skryt av de andre gjestene.

2022

Alt fungerte nydelig,  Presten og prestens tale, og de valgte bibelstedene. vakre blomsteroppsatser og kranser.  Det var en vakker og hjertevarm begravelse.  Takk skal dere ha!
2022

Seremonien ble fin og ble rundet av med en hyggelig minnestund.
2022

Tusen takk for en kjempefin bisettelse i går! Og tusen takk for all hjelpen ❤️
2022

Hei . Takker for hjelpen til mors bisettelse veldig fornøyd.  Kjempefine bilder 😊. 
2022

Hei, vil bare takke dere for all den fantastiske hjelpen vi har fått. Min far fikk en veldig verdig og fin avslutning. Tusen takk for all støtte, råd, gjennomføring og profesjonalitet.
2022

Tusen takk for flott seremoni. Ble veldig bra og verdig dette.
2021

Det ble en ordentlig fin minnestund og et verdig farvel med pappa.
Vi er så glade for den jobben dere har gjort og alt dere har hjulpet oss med.
Takk igjen!
2021

Servicen og gjennomføringen til Viken begravelsesbyrå var helt upåklagelig, dette har jeg også gjentatt til alle jeg har snakket med, både de som var tilstede og andre.

2021

Tusen takk for god service.  Dere har vært helt fantastiske og forståelsesfulle.
Dere har gjort mye mer enn man kan forvente av et begravelsesbyrå.
Jeg vil gi dere mine beste anbefalinger.

2020

Vi snakket med en som hadde brukt et annet begravelsesbyrå,
og som satt igjen med mange ubesvarte spørsmål om det praktiske.
Jeg viste til hva vi hadde fått av dere skriftlig og gjennom møte,
og vi ser da hvor profesjonelle dere er i forhold til det byrået de hadde brukt.

2020

Vi føler vi har kontroll på alt, takket være god koordinering fra dere.

2019

Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte med varme og omsorg.
All informasjon fikk vi fortløpende, og vi følte at vi ble tatt godt vare på.
Noen i familien kom litt tidlig til seremonien, og de er svært takknemlig for måten de ble møtt på, varmt og hjertelig.  Tusen takk også for en veldig fin og godt gjennomført seremoni.  Vi føler at dette ble veldig riktig, og helt i X sin ånd.  Vi vil også takke for all hjelp med program og musikk, og presisere at sangeren var veldig dyktig.  Det er det flere av deltagerne som har fortalt oss.

2019

Tusen takk for en veldig fin og verdig avskjed for mamma.  Alt løste seg enkelt, og ble slik vi ønsket.  Veldig fint at dere tok dere av absolutt alt.
Vi vil anbefale dere på det varmeste.

2019

Tusen takk til Viken for støtte og hjelp i en tung stund. Vi ble møtt med ekte medfølelse og profesjonellalitet til fingerspissen. Vi ønsker å anbefale Viken på det sterkeste!

2018

Viken Begravelsesbyrå viste fantastisk omtanke og gjennomførte forberedelser, oppfølging og selve seremonien på profesjonell måte. De lyttet til ønsker og kom med gode alternativer. De var også til stede under selve seremonien slik at vi ikke hadde behov for å tenke på noe selv. Kan sterkt anbefales.

2018

Tusen takk for omtanke, god og profesjonell hjelp. Vi anbefaler Viken Begravelsesbyrå på det varmeste.

2017

Vi har brukt Viken begravelsesbyrå ved tre bisettelser, og er svært takknemlige for den gode og omsorgsfulle hjelpen vi har fått. Profesjonelt og samtidig deltagende og støttende.

2017

Takk for omtanke, raske tilbakemeldinger og svært god faglig hjelp.  Dere gjorde en nydelig jobb for oss.  Kan anbefale Viken Begravelsesbyrå på det sterkeste.
Samarbeidet deres med Bryn hagesenter var prikken over ien.  Har aldri sett så mange flotte kranser på en gang.  Tusen takk.

2017

Tusen takk til dere i Viken Begravelsesbyrå. Dere opptrer meget profesjonelle og viser enormt stor forståelse for de sørgende.  Dere er så utrolig menneskelige og tok godt vare på oss som var i en uvant situasjon.  Dere hjalp oss med alt og bisettelsen var flott med nydelige blomster.  Flink sanger som fylte kirken med en enorm stemme.  Alt gikk så utrolig fint og med all deres hjelp og støtte ble stresset og sorgen bedre.  Anbefaler på det sterkeste Viken Begravelsebyrå.

2017

Vil varmt anbefale Viken Begravelsesbyrå, vi opplevde de som veldig profesjonelle, samtidig som de utviste varme og omtanke for oss i en tung tid. Raske tilbakemeldinger og stor fleksibilitet, noe vi satte stor pris på.

2017

Profesjonelle og fornuftige priser.  Personlig oppfølging.

2016

Jeg opplevde Viken begravelsesbyrå som et meget profesjonelt  begravelsesbyrå.  Toril, som er hun vi pratet med, var tilgjengelig både morgen og kveld når vi hadde behov for støtte og svar på spørsmål.
At vi ønsket begravelsen i en kirke utenfor Bærum kommune var ikke noe problem.  Tusen takk for all støtte når sorgen og sjokket var som verst, og for at dere bidro til en fin sermoni.

2015