Referanser

 

Tusen takk for god service.  Dere har vært helt fantastiske og forståelsesfulle.
Dere har gjort mye mer enn man kan forvente av et begravelsesbyrå.
Jeg vil gi dere mine beste anbefalinger.

2020


Vi snakket med en som hadde brukt et annet begravelsesbyrå,
og som satt igjen med mange ubesvarte spørsmål om det praktiske.
Jeg viste til hva vi hadde fått av dere skriftlig og gjennom møte,
og vi ser da hvor profesjonelle dere er i forhold til det byrået de hadde brukt.

2020

Vi føler vi har kontroll på alt, takket være god koordinering fra dere.

2019

Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte med varme og omsorg.
All informasjon fikk vi fortløpende, og vi følte at vi ble tatt godt vare på.
Noen i familien kom litt tidlig til seremonien, og de er svært takknemlig for måten de ble møtt på, varmt og hjertelig.  Tusen takk også for en veldig fin og godt gjennomført seremoni.  Vi føler at dette ble veldig riktig, og helt i X sin ånd.  Vi vil også takke for all hjelp med program og musikk, og presisere at sangeren var veldig dyktig.  Det er det flere av deltagerne som har fortalt oss.

2019

 

Tusen takk for en veldig fin og verdig avskjed for mamma.  Alt løste seg enkelt, og ble slik vi ønsket.  Veldig fint at dere tok dere av absolutt alt.
Vi vil anbefale dere på det varmeste.

2019

 

Tusen takk til Viken for støtte og hjelp i en tung stund. Vi ble møtt med ekte medfølelse og profesjonellalitet til fingerspissen. Vi ønsker å anbefale Viken på det sterkeste!

2018

Viken Begravelsesbyrå viste fantastisk omtanke og gjennomførte forberedelser, oppfølging og selve seremonien på profesjonell måte. De lyttet til ønsker og kom med gode alternativer. De var også til stede under selve seremonien slik at vi ikke hadde behov for å tenke på noe selv. Kan sterkt anbefales.

2018

 

Tusen takk for omtanke, god og profesjonell hjelp. Vi anbefaler Viken Begravelsesbyrå på det varmeste.

2017

 

Vi har brukt Viken begravelsesbyrå ved tre bisettelser, og er svært takknemlige for den gode og omsorgsfulle hjelpen vi har fått. Profesjonelt og samtidig deltagende og støttende.

2017

 

 

Takk for omtanke, raske tilbakemeldinger og svært god faglig hjelp.  Dere gjorde en nydelig jobb for oss.  Kan anbefale Viken Begravelsesbyrå på det sterkeste.
Samarbeidet deres med Bryn hagesenter var prikken over ien.  Har aldri sett så mange flotte kranser på en gang.  Tusen takk.

2017

 

Tusen takk til dere i Viken Begravelsesbyrå. Dere opptrer meget profesjonelle og viser enormt stor forståelse for de sørgende.  Dere er så utrolig menneskelige og tok godt vare på oss som var i en uvant situasjon.  Dere hjalp oss med alt og bisettelsen var flott med nydelige blomster.  Flink sanger som fylte kirken med en enorm stemme.  Alt gikk så utrolig fint og med all deres hjelp og støtte ble stresset og sorgen bedre.  Anbefaler på det sterkeste Viken Begravelsebyrå.

2017

 

Vil varmt anbefale Viken Begravelsesbyrå, vi opplevde de som veldig profesjonelle, samtidig som de utviste varme og omtanke for oss i en tung tid. Raske tilbakemeldinger og stor fleksibilitet, noe vi satte stor pris på.

2017

 

 

Profesjonelle og fornuftige priser.  Personlig oppfølging.

2016

 

 

 

Jeg opplevde Viken begravelsesbyrå som et meget profesjonelt  begravelsesbyrå.  Toril, som er hun vi pratet med, var tilgjengelig både morgen og kveld når vi hadde behov for støtte og svar på spørsmål.
At vi ønsket begravelsen i en kirke utenfor Bærum kommune var ikke noe problem.  Tusen takk for all støtte når sorgen og sjokket var som verst, og for at dere bidro til en fin sermoni.

2015